ALARMSYSTEMEN

TBIT is ook werkzaam op het gebied van beveiliging. Hiervoor worden componenten uit het
Honeywell Security programma toegepast. Honeywell Security is veruit de grootste leverancier van alarmsystemen ter wereld en heeft vooral een vooraanstaande positie in draadloze systemen. Ondanks dat draadloze sensoren, bediening panelen e.d. in aanschaf duurder zijn dan hun bedraadde varianten, scheelt het enorm veel werk bij de aanleg: dradentrekken is immers overbodig geworden. Hierdoor wordt meestal zoveel op arbeidsloon bespaard dat de totale oplossing voorzien van draadloze componenten voordeliger is.

De Omni en Galaxy serie van Honeywell (voorheen Ademco) is standaard voorzien van een analoge telefoonkiezer. Hierdoor is het ook mogelijk de alarmcentrale op afstand te programmeren en uit te lezen. Dus na aanleg hoef de monteur niet meer bij u langs te komen om wijzigingen in het "programma" door te voeren. Middels een IP module kunnen de moderne centrales ook met internet communiceren met een meldkamer.

 

     
    Hiernaast ziet u een aantal componenten uit het programma weergegeven.

U kunt op het Honeywell logo klikken om de Internet site van Honeywell Security te openen voor meer informatie over bijv. de Galaxy Dimension en de OMNI-624.
  www.ademco.com
   


Naast alarmsystemen kunt u bij TBIT ook terecht voor video bewakingcamera's. Deze moderne IP camera's zijn er in verschillende uitvoeringen: resolutie, wel/geen IR bijverlichting, dome of bullit model, indoor/outdoor etc.